El Jardinet | Collbató


Abitazione/ terrazzo/ giardino

4000 m2

0 persone

Nessuna licenza
+

Come funziona?

1. Consultare il proprietario senza impegno

2. Il Proprietario accetta la richiesta

3. Pagare online 100% safe


Si vuole chiedere ad un esperto?

Chiamaci da Lu a Ve - Ore: 9-19 - tel.: (0034) 93 543 64 78

teayudo@popplaces.com


Descrizione dello Spazio Referenza: CKTBK

El Jardinet és un jardí Romàntic situat al casc antic del municipi de Collbató, al peu de la muntanya de Montserrat i resulta un espai de gran interès per a la realització de filmacions, celebracions, localitzacions,etc.
Ha estat utilitzada per a casaments,festes del Municipi (Trobada de Puntaires, Trobada dels 3 tombs, Pessebre vivent de Nadal, etc.)
Tanmanteix s’hi han fet gravacions i filmacions de pel·lícules, com per exemple: “A la vida, a l’amor”, director Jesús Garay, produïda per InVitro Films per a TV3, l’any 1997.

Aquest conjunt té tota una sèrie de singularitats i característiques que poden ser molt atractives:

Situat al casc antic del municipi de Collbató, al peu de la muntanya de Montserrat (Baix Llobregat). A 25 minuts de Barcelona.
Accés de camions i cotxes. Es pot aparcar al mateix recinte. Molt prop (100 metres) lloc per menjar i dormir (“Hostal del Missé”).
Dimensió: 4000m2.
Preu a convenir segons necessitats i disponibilitat.
Masia ”Can Serra” (situada dintre del propi conjunt del jardí) és una casa rural, restaurada l’any 2005 i que antigament formava part de les dependències agrícoles, restaurada amb mobles d’època i bodega subterrània d’estil gaudinià, que molt probablement sigui el més peculiar i original de tot el conjunt.

Applicazioni

Set (shooting, riprese)
Workshops / Attività
Lavoro/ Riunioni


Orario


Condizioni Particolari

Precio a convenir según tipo de actividad y necesidades


Cancellazione:

Moderada

(7 días). Si el USUARIO cancela con, al menos, 7 días de antelación al día y hora de entrada de la Reserva, se le reembolsará el 50% del Precio total menos el importe de las Tarifas de servicio e impuestos aplicables. Si el USUARIO cancela con menos de 7 días de antelación al día y hora de entrada de la Reserva no se reembolsarán los días u horas no disfrutados. Si el USUARIO decide abandonar el espacio antes de tiempo, no se reembolsarán los días u horas no disfrutados.


Proprietario


Ubicazione

Contattaci