Sala reunions, formació i actes | Girona


Sala Meeting

93 m2

100 persone

Senza licenza
+

Come funziona?

1. Consultare il proprietario senza impegno

2. Il Proprietario accetta la richiesta

3. Pagare online 100% safe


Si vuole chiedere ad un esperto?

Chiamaci da Lu a Ve - Ore: 9-19 - tel.: (0034) 93 543 64 78

teayudo@popplaces.com


Descrizione dello Spazio Referenza: HYXMF

Disposem de sales per a presentacions, reunions, formació, actes, tallers, entre d’altres. Les nostres instal•lacions són modernes, d’alta qualitat i equipades amb punts de connexió, pantalla, pissarra, canó de projecció i ordinador portàtil. A més, una de les sales compta amb 15 ordinadors amb connexió a internet.

Equipament totalment accessible, amb ascensor, servei de consergeria, call center i servei de traducció simultània de llengua anglesa (pressupost a part).

La ubicació de les nostres instal•lacions és immillorable, situades al costat del pavelló Girona-Fontajau amb un ampli aparcament gratuït, línia de bus i diversos comerços i locals de restauració.

Attrezzature

Illuminazione
WiFi
Videoproiettore
WC

Applicazioni

Lavoro/ Riunioni
Workshops / Attività


Orario

de dilluns a divendres de 8.00h a 17.00h


Condizioni Particolari

El servei de traducció de la llengua anglesa es contractarà a part.nPossibilitat de poder llogar les sales cap de setmana (consultar horaris i tarifes)


Cancellazione:

Estricta

(30 días). Si el USUARIO cancela con, al menos, 30 días de antelación al día y hora de entrada de la Reserva, se le reembolsará el 50% del Precio total menos el importe de las Tarifas de servicio e impuestos aplicables. Si el USUARIO cancela con menos de 30 días de antelación al día y hora de entrada de la Reserva no se reembolsarán los días u horas no disfrutados. Si el USUARIO decide abandonar el espacio antes de tiempo, no se reembolsarán los días u horas no disfrutados.


Proprietario


Ubicazione

Contattaci